Ik ben in de hemel

I am in heaven

Gebabbel gebabbel..

In 1993 ben ik tot geloof gekomen, kwam eerst in de Gemeente van Rob Allart in Haarlem, maar de Heilige Geest die reeds in mij woonde deden vragen opwellen. De 1e keer kwam het antwoord er stamelend uit en de keer erna eveneens, en nadien besloten zij mijn opgestoken vinger en roepen te negeren, zelfs hetgeen ik zwart op wit op de spreektafel had gelegd werd pontificaal genegeerd.

Dus ben toen aan het kerkhoppen gegaan en mijn moeder verwees mij naar de Evangelische Maranatha Gemeente in het BHK-gebouwtje op de Groenelaan in Beverwijk, die van †Peter van Velsen, die praktisch familie was van ons. Zijn oudste broer had destijds verkering gehad met mijn moeder en ze zijn al die jaren bevriend gebleven, eveneens met hun ouders en de rest van de familie.

Peter was marinier geweest en was wat je noemt recht voor z’n raap, wat ik waardeel in mensen want dan zijn ze eerlijk. Vanaf 1995 ben ik de Bijbel gaan bestuderen waardoor ik voor de duivel gevaarlijk werd die toen maar eens besloot te gaan wonen in mijn ex waardoor de relatie scheurde. Verrekte jammer want het was daarvoor een leuke meid.

In 1997 ging ik voor de eerste keer naar de Conferentie in Wuppertal en werd op de tweede dag al geconfronteerd met wat of ik vroeger, vóór mijn bekering had gedaan. Waren mijn zonden dan niet afgewassen? Ik heb me destijds afgekeerd van die organisaties wat ze verre van leuk vonden.

Inmiddels was ik nadien me gewaar geworden dat uit voortgaande een stalker voortbracht die me 18 jaar het leven heeft zuur gemaakt, hij trachtte hetzelfde met Mattheus van der Steen door hem en zijn familie te bedreigen met de dood:

22 februari 2017 door Rik Bokelman

Jaar cel voor stalker Mattheus van der Steen

De bekende evangelist Mattheus van der Steen is door de 53-jarige Jan P. gestalkt en met de dood bedreigd. Verdachte Jan P. zit vast en kwam vorige week maandag niet opdagen in het beklaagdenbankje omdat hij in de arrestantencel van de rechtbank in Zutphen zou zijn flauwgevallen. Dat meldt de Stentor. Hij moet nu een jaar de cel in. 

Tussen maart en augustus 2016 zou Jan P. de evangelist meerdere keren hebben gebeld en gemaild met dreigende teksten en afbeeldingen. “Uw vrouw en kinderen zijn dan al door de leden van de satanskerk Nederland aangepakt. Uw kinderen worden geofferd aan satan en uw vrouw wordt de dood ingejaagd door de leden van de satanskerk. Zij zullen u niet meer meemaken, alleen wanneer u dood gaat en ook in de hel komt te zitten,” zou hij hebben geschreven. Hij liet ook rouwbloemen bezorgen bij de evangelist en dreigde hem dood te schieten en zijn vrouw en kinderen wat aan te doen.

P. moet nu van het hof in Arnhem een jaar gevangenisstraf, die eerder voorwaardelijk was opgelegd, alsnog uitzitten. 

Omdat P. eerder weigerde mee te werken aan een onderzoek naar zijn persoonlijkheid, stelde het OM voor om hem in het Pieter Baan Centrum te laten observeren. Zijn advocaat gaf aan dat hij wel mee wil werken aan een onderzoek, aldus de Stentor. 

Tijdens een eerdere zitting heeft Van der Steen de dader vergeven voor zijn daden maar wel gesteld dat hij een bedreiging voor de samenleving vormt. Bron

Bezien we de geschiedenis op dat soort figuren, dat ken ik er Eén wiens Boek ik lees en blijf lezen Die door dezelfde uitwassen op ‘t vloekhout is getimmerd maar door Zijn opstanding menig mens, ook de mijne heeft gered van een wisse dood.

Já, als u even de moeite neemt om een willekeurige zoekmachine op mijn naam te gaan raadplegen dan is er zat te vinden waar u uw frustratie op kunt botvieren, door bijv. de telefoon 24/7 bij me te kunnen laten rinkelen, of een troep mensen op te trommelen en met een stuk of 40 auto’s ‘s nachts voor mijn portiek te gaan staan. Dreigementen kunt uiten mijn hoofd eraf te trekken, vilein te bazelen dat ik voorzichtig moet zijn met oversteken, maar de Schrift zegt op dit soort taferelen het volgende: “Luk 14:27  En wie zijn kruis niet draagt, en Mij navolgt, die kan Mijn discipel niet zijn.”
Kortom het hoort er allemaal bij als je Christus deelachtig bent en het strekt me uiteindelijk tot eer. Er waren nog wat andere lieden die tevens stukken hebben geschreven, ontevreden omdat ze mij gevraagd hadden een website te maken maar rupsjes-nooit-genoeg bleken te zijn, waardoor ik aan het eind van het liedje de stekker eruit trok. Ze uiten hun ongenoegen die allemaal aan den dag zullen komen als hout, hooi en stoppelen weg zijn. En oh ja, ik hielp twee ultra-dispensationalisten met hun website Boinnnk alsof ik alles van tevoren weet en toestemming moet vragen aan de goe-gemeente?! Ook ben ik uit de samenkomst gezet en word ik door velen met de nek aangekeken omdat de leugen blijkbaar aantrekkelijk is om vooral niet de Heer te raadplegen hoe of de vork nu eigenlijk in de steel zit. En voor hen die ongelovig zijn en alle stukken hebben doorworsteld en menen me in een hoek te kunnen drijven zodat ik geen één vriend of vriendin meer overhoud, Die Ene jaag je toch niet weg: ‘Welk een Vriend is mijn Jezus!!’ Ik zie u wel op de jongste dag bij de witte troon en vraag me af of u dan nog zoveel praatjes heeft.

My CMS © 2018 Frontier Theme