Gebabbel gebabbel..

Waar Ab Klein Haneveld altijd wordt gevolgd alsof hij een ultra-dispensationalist zou zijn, word ik sinds 1997 gevolgd door wat dezelfde snurker allemaal uit zijn toetsenbord heeft gebraakt. De betreffende narcist heeft zich inmiddels al flink in zijn eigen vingers gesneden want hij heeft het ook gewaagd bij iemand anders wat hem een jaar van zijn vrijheid heeft gekost en m’neer had al eerder een gevalletje ‘stalking’ op zijn naam staan. Nu heb ik ik inmiddels aardig wat gelezen over narcisme en weet ik omdat ik iets heb wat hij zelf niet heeft en daarom je reputatie om zeep trachten te helpen.

Bezien we de geschiedenis op dat soort figuren, dat ken ik er Eén wiens Boek ik lees en blijf lezen Die door dezelfde uitwassen op ‘t vloekhout is getimmerd maar door Zijn opstanding menig mens, ook de mijne heeft gered van een wisse dood.

Já, als u even de moeite neemt om een willekeurige zoekmachine op mijn naam te gaan raadplegen dan is er zat te vinden waar u uw frustratie op kunt botvieren, door bijv. de telefoon 24/7 bij me te kunnen laten rinkelen, of een troep mensen op te trommelen en met een stuk of 40 auto’s ‘s nachts voor mijn portiek te gaan staan. Dreigementen kunt uiten mijn hoofd eraf te trekken, vilein te bazelen dat ik voorzichtig moet zijn met oversteken, maar de Schrift zegt op dit soort taferelen het volgende: “Luk 14:27  En wie zijn kruis niet draagt, en Mij navolgt, die kan Mijn discipel niet zijn.”
Kortom het hoort er allemaal bij als je Christus deelachtig bent en het strekt me uiteindelijk tot eer. Er waren nog wat andere lieden die tevens stukken hebben geschreven, ontevreden omdat ze mij gevraagd hadden een website te maken maar rupsjes-nooit-genoeg bleken te zijn, waardoor ik aan het eind van het liedje de stekker eruit trok. Ze uiten hun ongenoegen die allemaal aan den dag zullen komen als hout, hooi en stoppelen weg zijn. En oh ja, ik hielp twee ultra-dispensationalisten met hun website Boinnnk alsof ik alles van tevoren weet en toestemming moet vragen aan de goe-gemeente?! Ook ben ik uit de samenkomst gezet en word ik door velen met de nek aangekeken omdat de leugen blijkbaar aantrekkelijk is om vooral niet de Heer te raadplegen hoe of de vork nu eigenlijk in de steel zit. En voor hen die ongelovig zijn en alle stukken hebben doorworsteld en menen me in een hoek te kunnen drijven zodat ik geen één vriend of vriendin meer overhoud, Die Ene jaag je toch niet weg: ‘Welk een Vriend is mijn Jezus!!’ Ik zie u wel op de jongste dag bij de witte troon en vraag me af of u dan nog zoveel praatjes heeft.

My CMS © 2018 Frontier Theme