Y Gwir yn erbyn y byd

De Waarheid tegen de wereld

Juwelier die overvaller doodschoot krijgt extra bescherming

9 juli 2018 – 18:28 | Gunter Van Stappen


De juwelier uit Oostakker, die zaterdag een verdachte van een overval doodschoot, krijgt extra politiebescherming. De man werd gisteren vrijgelaten onder voorwaarden, maar ontvangt doodsbedreigingen van de familie van de vermoedelijke overvaller. Dat heeft VTM NIEUWS uit betrouwbare bron vernomen. 

De juwelier schoot zaterdagnamiddag op twee verdachten, nadat die zijn zaak waren binnengestapt en juwelen meenamen. “De mannen waren gewapend, maar hebben niet geschoten”, zei de woordvoerster van het parket.

De juwelier schoot pas na de overval op de verdachten toen die wegvluchtten op een bromfiets. Daarbij werd één van hen geraakt. Verder onderzoek moet uitmaken of het om zelfverdediging gaat of niet. Lees verder

Geef iedere winkel de mogelijkheid om dieven onklaar te maken, dat is hun volste recht!

Updated: July 11, 2018 — 1:11 pm
My CMS © 2018 Frontier Theme